Notícies

Horaris d'entrenaments

Horaris de entrenenaments per equips i pista de joc.

Presentació Equips i Memorial Fèlix Trullàs

El dissabte dia 10 de setembre farem la presentació de tots els equips. Serà al pavelló Joan Marquès a les 17:00. Posteriorment és jugarà el Memorial Fèlix Trullàs, entre el sènior i el CB Salou B.

Comunicat Coordinación esportiva S.E. Casal

Benvolgudes famílies i jugadors,

Us volem informar que hem completat les persones que formaran part de l’àrea esportiva de la secció de bàsquet, amb les incorporacions de tres tècnics que acompanyaran al Pau Borjas en aquesta important tasca de la coordinació esportiva de la secció de bàsquet del Casal.

 S’incorporen a la Coordinació esportiva de la secció, la Cristina Fontana, l’Eduard (Dudu) Rodríguez i també comptarem  amb la col.laboració del Xavier Villanueva.

En aquest equip de quatre persones, la Cristina Fontana serà la responsable de la coordinació del bàsquet de “cistella gran”: equips preinfantil, infantil, cadet, junior i sènior. En Pau Borjas tindrà la mateixa funció pels nostres equips de “cistella petita”: equips de l’escola de bàsquet, premini i minibàsquet. I tots quatre se n’ocuparan dels diferents aspectes que comporta la coordinació esportiva del Casal.

Junta S.E. CasaL

Please reload